Offerte Downloads Storing
}

Werkvoorbereider/Tekenaar Salco

Full-time - Zwaagdijk-Oost

Salco groeit. Groter, breder, sneller, net als onze deuren. Wij zijn op zoek naar een aanpakker die ons team als werkvoorbereider/tekenaar komt versterken. Als je houdt van techniek, organiseren en ontwikkelen dan biedt deze baan wat je zoek!

Salco ontwikkelt en produceert industriële deuren voor:

  • Geconditioneerde bewaarplaatsen voor groente en fruit (zoals koel- en vriescellen en gasdichte (CA) opslag.
  • Geautomatiseerde conveyor systemen in hoogbouwvrieshuizen
  • Utiliteitsbouw
  • Agrarische gebouwen (zoals veestallen, aardappelopslag en bollenteelt)

Waaruit bestaan je werkzaamheden?

Als werkvoorbereider/tekenaar ben je een belangrijke schakel in ons bedrijf. Je bent de schakel op het bedrijfsbureau tussen de afdelingen sales, werkvoorbereiding, planning, productie en montage. Je bent het aanspreekpunt voor onze productie voor de uitwerking, montage en klanten. Je bent communicatief sterk en oplossingsgericht met een gezonde interesse in de boeiende techniek achter onze deuren. In deze veelzijdige functie heb je te maken met zowel (werktuig)bouwkundige als elektronische aspecten. Je rapporteert direct aan het hoofd projectleiding.

De werkweek zal er als volgt uit kunnen zien:

  • uittekenen van productie of montage details in Autocad 2D (Inventor of Revit zijn een pré)
  • voorbereiden productie staten van diverse type deuren vanuit ons ERP pakket
  • projectplanning bewaken en beheren.
  • files opmaken en klaarzetten voor de CNC freesmachines
  • communicatie onderling met je collega en onze klanten over de voortgang van de onderhanden werkzaamheden.
  • begeleiding van internationale transporten.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid, afhankelijk van je eigen ontwikkeling en ambitie, om op termijn projectleider van onze PUR injectie draaideuren- en schuifdeurenlijn te worden.

Ben jij de kandidaat die we zoeken?

De werkvoorbereider/tekenaar heeft een afgeronde MBO (niveau 4) opleiding of HBO bouwkunde of werktuigbouwkunde met tenminste 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Hij of zij is in staat om goed te plannen en te organiseren. Een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift is belangrijk, basiskennis van de Duitse taal een pré. Je werkt samen met de projectmanagers. Na verloop van tijd zal je je verder ontwikkelen en projecten mee helpen opstarten en soms ter plekke een bouwvergadering bij wonen. Dit kan in Nederland maar zeker ook in het buitenland zijn. De gebruikelijke office pakketten Word en Excel zijn je niet vreemd en je bent snel thuis in het werken met een ERP pakketten, zoals bijvoorbeeld van Plan de Campagne. VCA diploma is een pré en ervaring met VGM veiligheidsplannen.

Salco heeft jou heel wat te bieden

Salco is een informeel, gezond en innovatief bedrijf met klanten over de hele wereld. Samen met +/-100 collega's werken we vanuit 3 locaties in Zwaagdijk-Oost aan kwalitatief hoogstaande producten en leveren daardoor maatwerk aan onze klanten. We bieden een jaarcontract en een goed salaris dat past bij het niveau van de kennis en kunde die jij meebrengt. Onder de prima secundaire voorwaarden vallen bijvoorbeeld 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen en pensioenopbouw via PME-Metalektro. Nog niet overtuigd? Wij zijn een echt West-Fries familiebedrijf met een open cultuur en hebben een actieve personeelsvereniging. Veel van onze collega's hebben mooie carrière stappen in ons bedrijf kunnen maken waardoor onze kennis aan boord blijft en we onze mensen kunnen blijven boeien. Wij doen er alles aan om ook jou als onze nieuwe collega te blijven uitdagen, dus mogelijkheden om door te groeien, persoonlijke ontwikkeling en opleiding zijn er zeker.

 

Reageren kan door het opsturen van een korte en bondige motivatie en je CV naar j.heddes@salco.nl.

 

Acquisitie voor deze functie wordt niet op prijs gesteld.