Vacature Onderhoudsmonteur

Wij zijn Salco B.V. en wij leveren een breed pakket aan deuren voor de industrie, agrarische en koeltechnische sector. Veel van deze deuren zijn voorzien van een onderhoudscontract om een optimale en veilige werking te garanderen. Er komen steeds meer deuren van ons op de markt en daarom zijn wij op zoek naar onderhoudsmonteurs die in staat zijn om ervoor te zorgen dat deze deuren goed blijven functioneren. Ben jij een allround techneut met kennis van mechanica? Ben jij graag op pad om klanten te helpen? Lees verder om te zien wat wij te bieden hebben en hoe deze functie van onderhoudsmonteur bij Salco B.V. er uit ziet.

Blijf jij koel op hoogte?
Uitgerust met alle benodigde materialen en gereedschappen ga je op pad naar onze klanten en ben jij verantwoordelijk voor onderhoudswerkzaamheden en (waar nodig) kleine service werkzaamheden aan onze deuren op locatie. Op deze manier zorg je er voor dat er een veilige en storingsvrije werking van de deur wordt gegarandeerd. De deur wordt uiteindelijk door jou gekeurd en verkrijgt de sticker met het OK van Salco: goed voor weer een jaarlang zorgeloos gebruik door onze klanten!

Welke werkzaamheden komen er tijdens een gemiddelde werkdag voorbij?

 • Onderhoudswerkzaamheden, zowel mechanisch als elektrisch. Dit in de meest uiteenlopende omstandigheden, geen dag is gelukkig hetzelfde.
 • Goed communiceren met de klant, jij bent het aanspreekpunt namens Salco en houdt de klant op de hoogte van jullie werkzaamheden en de vorderingen van het project.
 • Het ondersteunen van jouw collega’s wanneer dit nodig is, zij staan ook klaar voor jou!

Kennis, vaardigheden en motivatie. Of andersom.
Om de functie van onderhoudsmonteur goed te kunnen invullen heb je de nodige kennis en vaardigheden nodig en vinden wij het belangrijk dat je gemotiveerd bent om jouw werk goed uit te voeren. Je houdt van het vak en gaat voor niets anders dan professionaliteit en kwaliteit. Kennis kun je opdoen, vaardigheden kun je onder de knie krijgen, dus is de motivatie wat ons betreft de minimale eis. Wanneer je bij ons komt werken zal je goed worden begeleid en kennismaken met onze producten en onderhoudswerkzaamheden, dit is voor bijna iedereen nieuw.

Wat moet je verder in huis hebben om bij Salco te kunnen werken als onderhoudsmonteur?

 • Minimaal een MBO werk en denkniveau
 • Een technische opleiding, bijvoorbeeld mechatronica, elektrotechniek of werktuigbouwkunde
 • Rijbewijs B-E of bereid deze te halen

Heb je een ander opleiding gevolgd en wil je graag het vak leren? Ook prima, als je handig bent en technisch inzicht hebt dan kom je er met de juiste motivatie ook wel bij Salco.

Je bent verder:

 • Klantvriendelijk en communicatief sterk
 • Nauwkeurig en oplossingsgericht ingesteld
 • Je hebt geen hoogtevrees en een VCA en hoogwerker certificaat heb je of wil je behalen
 • Een fijne collega waarmee het prettig communiceren en samenwerken is.

Salco heeft jou heel wat te bieden
Salco B.V. is een informeel, gezond en innovatief bedrijf met klanten over de hele wereld. Samen met 85 collega's werken we vanuit 3 locaties in Zwaagdijk-Oost aan kwalitatief hoogstaande producten en leveren daardoor maatwerk aan onze klanten. We bieden een jaarcontract en een goed salaris dat past bij het niveau van de kennis en kunde die jij meebrengt. Onder de prima secundaire voorwaarden vallen bijvoorbeeld 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen, een pensioenopbouw via PME-Metalectro en krijgt een reiskostenvergoeding. Nog niet overtuigd? Wij zijn een echt West-Fries familiebedrijf met een open cultuur en hebben een actieve personeelsvereniging. Veel van onze collega's hebben mooie carrière stappen in ons bedrijf kunnen maken waardoor onze kennis aan boord blijft en we onze mensen kunnen blijven boeien. Wij doen er alles aan om ook jou als onze nieuwe collega te blijven uitdagen, dus mogelijkheden om door te groeien, persoonlijke ontwikkeling en opleiding zijn er zeker.

Nog even op een rijtje

 • Een uitstekend salaris op basis van kennis, kwaliteit en ervaring
 • Prima secundaire voorwaarden, bijvoorbeeld 27 vakantie en 13 ADV dagen;
 • Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Werken in een technisch interessante omgeving
 • Een collegiale sfeer met veel ruimte voor eigen inbreng en mening

Onze deuren staan voor jou altijd open
Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze functie, onze deuren en ons team? Direct solliciteren mag natuurlijk altijd, maar als je eerst langs wil komen om te kijken en de sfeer te proeven dan ben je van harte welkom. Stuur ons in beide gevallen een bericht naar j.heddes@salco.nl dan nemen we contact met jou op. Of klik hieronder op 'reageren' en solliciteer direct. 

Onze deur staat open, we maken graag kennis met jou bij Salco!

Salco B.V. produceert een breed pakket aan deuren voor de industriële, agrarische en koeltechnische sector. Om welk type bedrijfsdeur het ook gaat, Salco B.V. biedt duurzame en pasklare oplossingen voor vrijwel elke denkbare toepassing. Salco B.V. ontwikkelt en produceert industriële deuren voor geconditioneerde bewaarplaatsen (zoals koel- en vriescellen en gasdichte (CA) opslag, geautomatiseerde conveyor systemen, utiliteitsbouw en Agrarische gebouwen (zoals veestallen, aardappelopslag en bollenteelt)