Offerte Downloads Storing
}

Vacature medewerkers deuren assemblage

Salco B.V produceert een breed pakket aan deuren voor de industrie, agrarische en koeltechnische sector. Om welk type bedrijfsdeur het ook gaat, wij bieden duurzame en pasklare oplossingen voor vrijwel iedere denkbare toepassing.

Wegens toenemende werkzaamheden zijn wij op zoek naar enthousiaste:

 

                                               MEDEWERKERS DEUREN ASSEMBLAGE

De functie:

Na een inwerkperiode van een aantal weken zal je in staat zijn om zelfstandig de eindassemblage van onze koel/vries deuren of industriële schuifdeuren voor je rekening te nemen of deur af te bouwen op onze assemblagelijn. De gemiddelde afbouwtijd van een Salco deur bedraagt +/- 6 uur en bestaat uit het monteren van de deurprofielen rondom het deurblad, het plaatsten van rubbers en lijstwerk, het monteren van openers etc. op de deur en (indien besteld) zaken als randverwarming, aanrijbeveiliging etc.  Het is een functie waarbij er nooit sprake is van routine: ieder Salco deur is immers maatwerk!

Functie eisen:

  • MBO niveau 2/3
  • Scholieren: van harte welkom!
  • Zelfstandig en gestructureerd kunnen werken.
  • Nauwgezet en netjes kunnen werken.
  • Technische opleiding bij voorkeur richting metaal techniek, mechaniek of elektrotechniek.
  • Bereid om te (eventueel) te werken op zaterdagochtend (van 07.00 tot 12.45 uur).

Wij bieden:

Salco biedt naast een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden vooral een prettige en informele werksfeer in een dynamische werkomgeving waarin het tonen van initiatief zeer gewaardeerd wordt. Je kunt bij ons doorgroeien! Salco werkt in aanvang met een aantal geselecteerde uitzendbureaus maar bij gebleken geschiktheid zijn er zeker mogelijkheden voor een volledig dienstverband bij Salco.

Heb jij interesse in deze functie?

Mail dan een korte en bondige brief, voorzien van je CV aan ons hoofd productie: d.bregman@salco.nl

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.