Vacature | Medewerker Assemblage | fulltime | Zwaagdijk-Oost

Wij zijn Salco B.V. en wij leveren een breed pakket aan deuren voor de industrie, agrarische en koeltechnische sector. Er komen steeds meer deuren van ons op de markt en daarom zijn wij altijd op zoek naar assemblagemedewerkers die in staat zijn om deze deuren te maken. Ben jij erg handig en werk je graag in een technische omgeving? Lees dan verder om te zien wat wij te bieden hebben en hoe deze functie van assemblagemedewerker bij Salco B.V. er uit ziet.

Een boutje, een moertje, een schroefje en een nippeltje?
Het monteren van onze deuren is maatwerk, dus van routinematig lopende band werk is zeker geen sprake. Na een inwerkperiode van een aantal weken zal je in staat zijn om zelfstandig de eindassemblage van onze koel/vries deuren of industriële schuifdeuren voor je rekening te nemen. De gemiddelde afbouwtijd van een Salco deur bedraagt ongeveer 7 uur en bestaat uit het monteren van de deurprofielen rondom het deurblad, het plaatsten van rubbers en lijstwerk, het monteren van openers etc. op de deur en in sommige geval ook zaken als randverwarming en aanrijbeveiliging etc. 

Welke werkzaamheden komen er tijdens een gemiddelde werkdag voorbij?

  • Diverse assemblage en montagewerkzaamheden
  • Het ondersteunen van jouw collega’s wanneer dit nodig is, zij staan ook klaar voor jou!

Kennis, vaardigheden en motivatie. Of andersom.
Om de functie van assemblagemedewerker goed te kunnen invullen heb je de nodige kennis en vaardigheden nodig en vinden wij het belangrijk dat je gemotiveerd bent om jouw werk goed uit te voeren. Kennis kun je opdoen, vaardigheden kun je onder de knie krijgen, dus is de motivatie wat ons betreft de minimale eis. Wanneer je bij ons komt werken zal je goed worden begeleid en kennismaken met onze producten, montage en assemblagewerkzaamheden, dit is voor bijna iedereen nieuw.

Wat moet je verder in huis hebben om bij Salco te kunnen werken als assemblagemedewerker?

  • Minimaal een MBO werk en denkniveau.
  • Bij voorkeur een technische opleiding, bijvoorbeeld metaaltechniek, elektrotechniek of werktuigbouwkunde.
  • Je werkt netjes, nauwkeurig en zelfstandig.

Heb jij een ander profiel en denk je dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Ook prima, als je handig bent en technisch inzicht hebt dan kom je er met de juiste motivatie ook wel bij Salco.

Salco heeft jou heel wat te bieden
Salco B.V. is een informeel, gezond en innovatief bedrijf met klanten over de hele wereld. Samen met 85 collega's werken we vanuit 3 locaties in Zwaagdijk-Oost aan kwalitatief hoogstaande producten en leveren daardoor maatwerk aan onze klanten. We bieden een halfjaarcontract en een salaris dat past bij het niveau van de kennis en kunde die jij meebrengt. Onder de prima secundaire voorwaarden vallen bijvoorbeeld 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen op jaarbasis, een pensioenopbouw via PME-Metalectro en je krijgt een reiskostenvergoeding. Nog niet overtuigd? Wij zijn een echt West-Fries familiebedrijf met een open cultuur en hebben een actieve personeelsvereniging. Veel van onze collega's hebben mooie carrière stappen in ons bedrijf kunnen maken waardoor onze kennis aan boord blijft en we onze mensen kunnen blijven boeien. Wij doen er alles aan om ook jou als onze nieuwe collega te blijven uitdagen, dus mogelijkheden om door te groeien, persoonlijke ontwikkeling en opleiding zijn er zeker.

Nog even op een rijtje

  • Een passend salaris op basis van kennis, kwaliteit en ervaring
  • Prima secundaire voorwaarden, bijvoorbeeld 24 vakantie en 13 ADV dagen op jaarbasis;
  • Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
  • Werken in een technisch interessante omgeving
  • Een collegiale sfeer met veel ruimte voor eigen inbreng en mening

Onze deuren staan voor jou altijd open
Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze functie, onze deuren en ons team? Direct solliciteren mag natuurlijk altijd, maar als je eerst langs wil komen om te kijken en de sfeer te proeven dan ben je van harte welkom. Stuur ons in beide gevallen een bericht naar j.heddes@salco.nl dan nemen we contact met jou op.

Onze deur staat open, we maken graag kennis met jou bij Salco!

Salco B.V. produceert een breed pakket aan deuren voor de industriële, agrarische en koeltechnische sector. Om welk type bedrijfsdeur het ook gaat, Salco B.V. biedt duurzame en pasklare oplossingen voor vrijwel elke denkbare toepassing. Salco B.V. ontwikkelt en produceert industriële deuren voor geconditioneerde bewaarplaatsen (zoals koel- en vriescellen en gasdichte (CA) opslag, geautomatiseerde conveyor systemen, utiliteitsbouw en Agrarische gebouwen (zoals veestallen, aardappelopslag en bollenteelt)