Offerte Downloads

Vacature (Junior) Werkvoorbereider - tekenaar

Vacature |(Junior) Werkvoorbereider - tekenaar | 40 uur | Zwaagdijk-Oost


Onze Salco bedrijfsdeur staat open voor jou

Salco groeit. Groter, breder, sneller: net als onze deuren. Wij zijn op zoek naar een aanpakker die ons team komt versterken bij de voorbereiding van de productie en transport van onze industriële deuren die de hele wereld over gaan. Heb jij kennis van Werktuigbouw en/of Bouwkunde en ben jij een echte regelaar? Dan ben jij misschien wel de nieuwe werkvoorbereider die wij zoeken. Lees verder om te zien wat wij te bieden hebben en hoe deze functie van werkvoorbereider Utiliteitsbouw bij Salco B.V. er uit ziet.

De deuropening naar een plek in een gedreven team

Als jij houdt van techniek, organiseren en doorpakken dan biedt deze baan wat jij zoekt. Je hebt direct contact met de afdelingen sales, werkvoorbereiding en productie. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het maken van klant specifieke productietekeningen en het projectmatig uitwerken van bouwkundige situaties in AutoCAD. Daarnaast werk je veel met ons ERP-pakket voor het uitwerken en genereren van onze deuren en onderdelen. Je maakt productiestaten en door het aanmaken van Blocks in AutoCAD wordt ons proces steeds efficiënter. Het aanvragen van offertes en het aanmaken van inkooporders behoort ook tot jouw werkzaamheden, net als het organiseren van (internationaal) transport met het daarbij behorende papierwerk. Je blijft constant scherp op vernieuwing en verbetering om onze projecten sneller, nauwkeurig en efficiënter te laten verlopen en je overlegt met de projectleider over budget en planning.

Deze veelzijdige functie bij Salco bestaat uit de volgende hoofdactiviteiten:

  • Uittekenen van details voor productie en montage
  • Werkvoorbereiding voor montage (o.a. montageplanning, transport)
  • Werkvoorbereiding voor productie (o.a. inkoop, offertes, productieplanning)
  • Overleg met sales, productie, leveranciers en klant

Ben jij de allroundeur die wij zoeken?

Je bent communicatief sterk en oplossingsgericht met een gezonde interesse in de boeiende techniek achter onze deuren. Elke klant, project en deur is uniek en klant specifiek. In deze veelzijdige functie heb je te maken met zowel de bouwkundige - werktuigbouwkundige als elektrotechnische disciplines. Mede dankzij jou worden onze projecten op tijd en binnen budget opgeleverd en houden wij onze al onze klanten tevreden. Verder heb jij:

  • MBO-4 of HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding Bouwkunde, Werktuigbouw of Mechatronica.
  • Een goede beheersing van de Engelse taal, want wij werken met internationale klanten en leveranciers. Mocht je ook het Duits beheersen dan is dat een pré maar geen noodzaak, aanvullende cursussen worden geregeld!
  • Kennis en ervaring met Autocad en/of andere tekenprogramma's
  • Ervaring met het werken met ERP-systemen en de gebruikelijke Microsoft Officeprogramma’s (Excel en Word)

Onze deuren staan voor jou altijd open

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze functie, onze deuren en ons team? Direct solliciteren mag natuurlijk altijd, maar als je eerst langs wil komen om te kijken en de sfeer te proeven dan ben je van harte welkom. Stuur ons in beide gevallen een bericht naar j.heddes@salco.nl dan nemen we contact met jou op. Of klik hieronder op 'reageren' en solliciteer direct. 

Onze deur staat open, we maken graag kennis met jou bij Salco!

Salco B.V. produceert een breed pakket aan deuren voor de industriële, agrarische en koeltechnische sector. Om welk type bedrijfsdeur het ook gaat, Salco B.V. biedt duurzame en pasklare oplossingen voor vrijwel elke denkbare toepassing. Salco B.V. ontwikkelt en produceert industriële deuren voor geconditioneerde bewaarplaatsen (zoals koel- en vriescellen en gasdichte (CA) opslag, geautomatiseerde conveyor systemen, utiliteitsbouw en Agrarische gebouwen (zoals veestallen, aardappelopslag en bollenteelt)

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature (Junior) Werkvoorbereider - tekenaar